NSE voor
deelnemende
instellingen

Student vult de Nationale Studenten Enquête in

In deze nieuwe online informatie-omgeving vind je alle relevante informatie voor de deelname van jouw onderwijsinstelling aan de Nationale Studenten Enquête (NSE).

Bekijk informatie over

Over de NSE

De Nationale Studenten Enquête® (NSE) is een grootschalig landelijk onderzoek waarin studenten hun mening geven over hun opleiding. De resultaten van de NSE worden onder andere gebruikt bij studiekeuzevoorlichting en op de website Studiekeuze123.nl. Ook kunnen universiteiten en hogescholen de resultaten benutten voor het verbeteren van het onderwijs.

Deelnemende instellingen NSE 2024

Contact over de NSE

Heb je nog vragen naar aanleiding van de informatie over de Nationale Studenten Enquête (NSE) of ben je op zoek naar een aanvullende toelichting?

Lees meer

Student vult de Nationale Studenten Enquête in

NSE

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is een grootschalig onderzoek waarin studenten hun mening geven over hun hbo- of wo-opleiding.

Nieuws en blogs

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Landelijk Centrum Studiekeuze? Bekijk het overzicht met de meest recente nieuwsberichten en blogs.

Landelijk Centrum Studiekeuze

De NSE maakt onderdeel uit van Landelijk Centrum Studiekeuze. Je kunt hier terecht voor actuele en betrouwbare informatie over het hoger onderwijs en studiekeuze.