Leveringsvoorwaarden

Landelijk Centrum Studiekeuze maakt producten die door andere partijen gebruikt kunnen worden. Aan het gebruik zijn voorwaarden verbonden. Deze zijn vastgelegd in onze leveringsvoorwaarden. Landelijk Centrum Studiekeuze is leverancier van de data en niet verantwoordelijk voor eventuele verwerkingen op deze data.

Studiekeuzedatabase en NSE Benchmarkbestand

Hier vind je de algemene leveringsvoorwaarden voor het gebruik van de data in onze Studiekeuzedatabase en van de data in het NSE Benchmarkbestand (NL en EN).

Toelichting bij gebruik logo’s

Ook aan het gebruik van de logo’s van Landelijk Centrum Studiekeuze en de Nationale Studenten Enquête (NSE) zijn voorwaarden verbonden.

Widgets opleidingen en open dagen

Op de website Studiekeuze123.nl kun je een aanvraag te doen voor een tweetal widgets: een opleidingen-widget en een open dagen-widget. Hiermee is het mogelijk om een versimpelde versie van de opleidingenzoeker en de kalender met open dagen en andere voorlichtingsmomenten op je website te tonen. De voorwaarden voor het gebruik van deze widgets zijn vastgelegd in de Algemene leveringsvoorwaarden widgets.

Bekijk informatie over widgets op Studiekeuze123.nl

Lees meer

Organisatie en bestuur

Lees meer over de organisatiestructuur en het bestuur van Landelijk Centrum Studiekeuze.

Ambities en doelstellingen

Vanuit Landelijk Centrum Studiekeuze willen we er aan bijdragen dat studiekiezers hun plek kunnen vinden bij een passende studie.

Jaarverslagen en financiering

Bekijk het overzicht van de jaarverslagen en informatie over de financiering.