Wegwijzer NSE

Ben je voor het eerst betrokken als contactpersoon bij de Nationale Studenten Enquête (NSE) of wil je nog een keer teruglezen hoe de verschillende fases van de NSE in zijn werk gaat? In de Wegwijzer NSE kun je als (nieuwe) NSE-contactpersoon meer lezen over de achtergrond van de NSE, hoe de organisatie van de NSE is ingericht en wat er van de deelnemende onderwijsinstellingen wordt verwacht.

Vragen bij de Wegwijzer NSE

Heb je na het lezen van de wegwijzer nog vragen of heb je behoefte aan een aanvullende toelichting? Neem contact op met het NSE-projectteam of bekijk de veelgestelde vragen over de NSE.

NSE voor onderwijsinstellingen | Communicatie over de NSE | Praktische informatie bij NSE

Lees meer

Student vult de Nationale Studenten Enquête in
NSE

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is een grootschalig onderzoek waarin studenten hun mening geven over hun hbo- of wo-opleiding.

Landelijk Centrum Studiekeuze

De NSE maakt onderdeel uit van Landelijk Centrum Studiekeuze. Je kunt hier terecht voor actuele en betrouwbare informatie over het hoger onderwijs en studiekeuze.

Nieuws en blogs

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Landelijk Centrum Studiekeuze? Bekijk het overzicht met de meest recente nieuwsberichten en blogs.