NSE Benchmarkbestand

Met behulp het onderzoek van de Nationale Studenten Enquête (NSE) geeft Landelijk Centrum Studiekeuze inzicht in de studenttevredenheid binnen het Nederlandse hoger onderwijs. De resultaten van de NSE zijn openbaar voor iedereen. Wil je zelf aan de slag met de onderzoeksresultaten van NSE? In dat geval kun je het NSE Benchmarkbestand aanvragen.

Benchmarkbestand aanvragen

Het NSE Benchmarkbestand vraag je aan via het contactformulier op Studiekeuze123.nl (in het contactformulier kies je bij het uitklapveld voor het onderwerp NSE benchmarkbestand SPSS aanvragen). Als de aanvraag wordt goedgekeurd dan ontvang je het NSE Benchmarkbestand meestal binnen 5 werkdagen per e-mail.

Op het gebruik van het NSE Benchmarkbestand zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Landelijk Centrum Studiekeuze van toepassing.

In het NSE Benchmarkbestand vind je de resultaten uit de kernvragenlijst van de NSE. Het gaat om een geanonimiseerd SPSS-bestand waarin geen persoonsgegevens op zijn genomen. Het benchmarkbestand is kosteloos te gebruiken. In het geval van eventueel maatwerk worden er wel kosten berekend.

Startpagina NSE | Contact over de NSE | NSE voor deelnemende onderwijsinstellingen

Lees meer

Landelijk Centrum Studiekeuze

De NSE maakt onderdeel uit van Landelijk Centrum Studiekeuze. Je kunt hier terecht voor actuele en betrouwbare informatie over het hoger onderwijs en studiekeuze.

Nieuws en blogs

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Landelijk Centrum Studiekeuze? Bekijk het overzicht met de meest recente nieuwsberichten en blogs.

Banner Studiekeuze123.nl met mbo-student en havist
Studiekeuze123.nl

Op de website Studiekeuze123.nl vind je informatie over alle erkende hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Op die manier kun je opleidingen goed met elkaar vergelijken.