Contact over de NSE

Heb je nog vragen over de Nationale Studenten Enquête (NSE) of ben je op zoek naar een aanvullende toelichting op de informatie? Bekijk de veelgestelde vragen over de NSE of neem contact met ons op.

Neem contact op over de NSE

Ben je student?
Neem contact op over de NSE via student@nse.nl.

Werk je bij een deelnemende instelling?
Neem contact op met de NSE-contactpersoon binnen je instelling. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen over de NSE.

Heb je andere vragen?
Bijvoorbeeld over het gebruik van de resultaten van de NSE? Neem dan contact met ons op via info@nse.nl.

Landelijk Centrum Studiekeuze draagt zorg voor de organisatie van de NSE in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Het onderzoek van de NSE wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MWM2.

Startpagina NSE | Wat is de NSE? | NSE voor deelnemende onderwijsinstellingen

Lees meer

Landelijk Centrum Studiekeuze

De NSE maakt onderdeel uit van Landelijk Centrum Studiekeuze. Je kunt hier terecht voor actuele en betrouwbare informatie over het hoger onderwijs en studiekeuze.

Nieuws en blogs

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Landelijk Centrum Studiekeuze? Bekijk het overzicht met de meest recente nieuwsberichten en blogs.

Banner Studiekeuze123.nl met mbo-student en havist
Studiekeuze123.nl

Op de website Studiekeuze123.nl vind je informatie over alle erkende hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Op die manier kun je opleidingen goed met elkaar vergelijken.