Nieuws

Prijswinnaars NSE 2024

3 min.

Op maandag 15 en dinsdag 16 april werden de prijzen uitgereikt van de loting onder deelnemers aan de Nationale Studenten Enquête. Olof Wiegert en Wafae Bouari van Landelijk Centrum Studiekeuze reisden hiervoor af naar de Design Academy in Eindhoven en Radboud Universiteit in Nijmegen.

Winnaar cheque collegegeld

Ward Willems, eerstejaars bachelorstudent aan de Design Academy in Eindhoven, is de gelukkige winnaar van de cheque ter waarde van een jaar collegegeld. In aanwezigheid van Janneke Schreuder, Head of BA Programme en Eva Korse, Head of Educational Office, heeft Ward de prijs in ontvangst genomen. Hoewel Ward de prijs erg goed kan gebruiken, is de kans hierop niet de reden dat hij de NSE heeft ingevuld: “Ik wilde toekomstige studenten van de Design Academy Eindhoven mijn eerlijke mening geven over deze geweldige studieplek.”

De resultaten van de NSE hebben Ward ook geholpen bij het maken van een passende studiekeuze. “Naast de website [van Design Academy Eindhoven] vond ik het belangrijk om ook verder te kijken. De NSE is een super hulpbron om je te helpen bij je beslissing!”

V.l.n.r. Olof Wiegert, Janneke Schreuder en Ward Willems

Winnaar Apple MacBook Air

Noah Cozzi, eerstejaars student aan de Radboud Universiteit, won de Apple MacBook Air. Noah kreeg de prijs uitgereikt onder toeziend oog van Daniël Wigboldus, voorzitter van het college van bestuur van de Radboud Universiteit, en beleidsmedewerkers Institutional Research Rob Sijbers en Olga Chen – Bisterbosch.

Noah ziet het invullen van de NSE als iets teruggeven aan studiekiezers: “Veel studenten vóór mij hebben de moeite genomen om hun mening te geven dus ik vind het waardevol om de volgende generatie studiekiezers te laten weten wat wij ervan vinden.” Voor studiekiezers heeft Noah een mooie tip: “Wees niet bang om voor een richting te kiezen waarin je écht geïnteresseerd bent!”

V.l.n.r. Olof Wiegert, Noah Cozzi en Daniël Wigboldus

Overzicht van alle prijswinnaars

Er werden nog meer prijzen verloot onder de bijna 268.000 studenten die in de NSE 2024 hun mening gaven over hun opleiding en onderwijsinstelling. Hieronder zie je welke deelnemers in de prijzen vielen.

 • 1 x cheque voor 1 jaar wettelijk collegegeld (t.w.v. €2,530,-) 
  Ward Willems – Design Academy Eindhoven
 • 1 x Apple MacBook Air
  Noah Cozzi – Radboud Universiteit
 • 4 x Sony noise cancelling headphones
  Sarah Veldkamp – Saxion
  Jack Tarry – Hogeschool Utrecht
  Jaydon Jansen – Universiteit van Amsterdam
  Annemarijn Haagsma – Universiteit Utrecht
 • 3 x Logitech Master Series muis en toetsenbord en Studios Series Desk Mat
  Thijmen Linden – Zuyd Hogeschool
  Carlijn Spelier – De Haagse Hogeschool
  Lyanne van der Hoeven – Hogeschool Leiden

Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad over hun gewonnen prijs.

*Voor de publicatie van de namen en foto’s van de prijswinnaars op deze overzichtspagina is vooraf toestemming gevraagd. De fotografie is verzorgd door Design Academy Eindhoven en Radboud Universiteit.

Deel dit artikel via