Prijzen NSE

Om studenten te bedanken voor hun bijdrage aan de Nationale Studenten Enquête (NSE) verloot Landelijk Centrum Studiekeuze ieder jaar verschillende prijzen. Iedere deelnemer die uiterlijk 10 maart de NSE 2024 tot en met de laatste vraag heeft ingevuld maakt kans op de prijzen.

Student with a cheque for one year’s tuition fees

Prijzen NSE 2024

  • 1x Cheque t.w.v. een jaar collegegeld (€2,530)
  • 1 x Apple Macbook Air
  • 4 x Sony Noise Cancelling Headphones
  • 3 x Logitech Master Series muis en toetsenbord en Studios Series Desk Mat
  • 400 x bon Bol.com

Prijswinnaars NSE 2024

De prijswinnaars worden eind maart 2024 willekeurig getrokken uit alle studenten die de NSE tot de laatste vraag hebben ingevuld. Om inzicht te geven in de verloting van de prijzen publiceert het Landelijk Centrum Studiekeuze een nieuwsbericht met de overzichtslijst van de winnaars per onderwijsinstelling en de student die de hoofdprijs heeft gewonnen (alleen bij toestemming).

Prijswinnaars NSE 2023

Benieuwd wie afgelopen jaar de prijzen hebben gewonnen?
Lees meer over de prijswinnaars van de NSE 2023

Extra prijzen vanuit onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen mogen extra prijzen inzetten. Het is daarbij wel belangrijk dat de mening van de deelnemende studenten niet wordt beïnvloed met deze prijzen. Meer hierover lees je op de pagina Beïnvloeding tijdens de NSE.

Goed om te weten: wil jouw onderwijsinstelling ook graag extra prijzen in zetten? Neem contact op met het NSE-projectteam om dit verder af te stemmen. Het NSE-projectteam kan ook zorgdragen voor de trekking binnen de groep studenten van jouw die de NSE 2024 volledig heeft ingevuld (hier worden eenmalige kosten voor gerekend).

Startpagina NSE | Resultaten NSE | NSE voor deelnemende onderwijsinstellingen

Lees meer

Landelijk Centrum Studiekeuze

De NSE maakt onderdeel uit van Landelijk Centrum Studiekeuze. Je kunt hier terecht voor actuele en betrouwbare informatie over het hoger onderwijs en studiekeuze.

Nieuws en blogs

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Landelijk Centrum Studiekeuze? Bekijk het overzicht met de meest recente nieuwsberichten en blogs.

Banner Studiekeuze123.nl met mbo-student en havist

Studiekeuze123.nl

Op de website Studiekeuze123.nl vind je informatie over alle erkende hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Op die manier kun je opleidingen goed met elkaar vergelijken.