Nieuws

Prijswinnaars NSE 2023

2 min.

Op woensdag 19 april was Landelijk Centrum Studiekeuze te gast bij Hogeschool Saxion in Deventer om de hoofdprijzen uit te reiken voor de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2023. 

Sander Oudbier, eerstejaarsstudent HBO-ICT bij de Academie Creatieve Technologie van Saxion, is de gelukkige winnaar van de cheque voor een jaar lang wettelijk collegegeld. Alex Harper, tweedejaarsstudent Mechanical engineering bij de HAN_University of Applied Sciences, won de MacBook. De prijzen werden uitgereikt door Ingrid Kolkhuis Tanke, directeur-bestuurder bij Landelijk Centrum Studiekeuze.

De prijsuitreiking wordt feestelijk afgesloten samen met Sander’s opleidingsmanager Paul de Groot en studieloopbaanbegeleider Frederik Bonte.

Er werden nog meer prijzen verloot onder de ruim 288.000 studenten die in de NSE 2023 hun mening gaven over hun opleiding en onderwijsinstelling. Hieronder zie je welke deelnemers in de prijzen vielen.

Overzicht prijswinnaars

 • 1 x 1 jaar wettelijk collegegeld (t.w.v. € 2.209,-) 
  Sander Oudbier – Saxion
 • 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.129,-)
  Alex Harper – HAN_University of Applied Sciences
 • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  Hannah de Vries – Technische Universiteit Eindhoven
  Britta van der Hooft – Hogeschool Utrecht
  Simon van Langen – Haagse Hogeschool
  Askin Kooymans – Rijksuniversiteit Groningen

Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad over hun gewonnen prijs.

*Voor de publicatie van de namen en foto’s van de prijswinnaars op deze overzichtspagina is vooraf toestemming gevraagd. De fotografie is verzorgd door Marcel de Graaf.

Deel dit artikel via